Ηρθε ο καιρός για την ετήσια πανελλήνια συναντησή μας,που θα γίνει στο μαγευτικό πήλιο το βουνό των κενταύρων και συγκεκριμένα στην πορταριά στο ξενοδοχείο Pelion Resort απο τις 11/09 εως τις 13/09 2020. Φέτος θα είναι λίγο διαφορετική η πανελληνιά μας λόγο του γνωστού προβλήματος του covid που ολοι γνωρίζουμε. Λέγοντας διαφορετική φέτος μας δεσμεύουν στο οτι δεν μπορούμε να είμαστε 100+ άτομα που μαζευόμαστε συνήθως στην βραδιά της εκδήλωσης και το ωράριο μας δεσμέυει το πολύ εως τις 12 το βράδυ. Γι αυτόν τον λόγο η λέσχη μας έψαξε και βρήκε ενα πολύ ωραίο πολυτελές ξενοδοχείο το pelion resort με ωραίους εξωτερικούς χώρους με πισίνα που θα μπορέσουμε να κάνουμε εκεί το δείπνο της εκδήλωσης σε εξωτερικό χώρο χωρίς τους παραδοσιακούς χορούς όμως (γιατί και αυτό απαγορεύτηκε) και με τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Επίσης φέτος το καθιερωμένο σαββατιάτικο πρωϊνό εκδρομικό θα το αφήσουμε κι αυτό ελεύθερο για όποιους θέλουνε να πάνε μια εκδρομή στις γύρω περιοχές η να κάτσουν στο ξενοδοχείο να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα.
Οι τιμές των δωματίων που έχουμε εξαφαλίσει ανα βραδιά είναι οι εξής,και συμπεριλαμβάνουν πλούσιο πρωϊνό.
Δίκλινο 50 ευρώ
Τρίκλινο 60 ευρώ
Τετράκλινο 70 ευρώ
Επειδή έχουν μείνει ελάχιστα δωμάτια οποιος επιθυμεί να ακολουθήσει θα πρέπει να επικοινωνήσει σύντομα με τον ταμία της λέσχης Κο Γιαννακάρη Νίκο στο τηλέφωνο 6930777796 για να κάνει άμεσα την κράτηση..
Το πρόγραμμα της πανελλήνιας έχει ως εξής:
Παρασκευή μεσημεράκι άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση δωματίων ελεύθερη ωρα ξεκούραση μπάνιο στην πισίνα φαΐ η στο εστιατόριο του ξενοδοχείου η εξω στην πορταριά.Το απόγευμα κατα τις 19:00 θα κατέβουμε βόλτα στον βόλο για καφέ και βέβαια για το παραδοσιακό τσιπουράκι συνοδεία με τοπικά εδέσματα και πλούσιο φαγητό..
Σάββατο πρωϊ εκδρομή σε γύρω περιοχές για οσους θέλουνε η χαλάρωση κους κους και μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου.Το βραδάκι κατα τις 20:00 συγκέντρωση στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου για το βραδυνό γεύμα και την κλήρωση δώρων.
Κυριακή πρωΐ μέχρι τις 12 αποχώρηση για επιστροφή με δυνατότητα στάσης για καφέ..
Φέτος είπαμε πως είναι λίγο δεσμευμένα τα πράγματα οι καταστάσεις είναι περίεργες δεν θα μπορέσουμε να μαζευτούμε πολλοί και να κάνουμε αυτά που κάνουμε κάθε χρόνο,παρ όλα αυτά όμως είναι σίγουρο πως οτι και να κάνουμε εμείς θα περάσουμε τέλεια!!!
Οπως και νά χει πάντως εμείς ευχόμαστε να φύγει αυτό το θέμα να μην ξανάρθει να επανέρθουμε στην φυσιολογική μας ζωή στην καθημερινότητα μας και να υπάρχει υγεία σε ολον τον κόσμο.
Το ραντεβού μας θα είναι την παρασκευή το πρωΐ στις 08:00 με αναχώρηση το πολύ στις 08:30 στα γνωστα macdonald -BP στο 29ο χλμ Αθηνών λαμίας μετά τα διόδια δεξιά.Θα υπάρχει στάση για καφέ και ανεφοδιασμού..
Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ