ΣΤΟ VCH ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ…ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…για να περνάμε καλά….έχοντας πάντα πρωταρχικό λόγο…την ασφαλή οδήγηση της μοτοσικλέτας μας.
ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ…ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.
Καλή παρέα με όμορφες διαδρομές, ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες..δημιουργώντας εκδηλώσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου…..
Τα πρόσωπα που έχουν περάσει από το VCHείναι πολλά. Αλλα έχουν μείνει λίγο και άλλοι πολύ. Οπως και σε κάθε οικογένεια…οι απόψεις ποικίλουν συνεχώς και μερικές φορές είναι και πολύ διαφορετικές….όπως εξάλλου γίνεται σε ένα ζωντανό οργανισμό.
Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί….δεν υπάρχουν παρατάξεις.
Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε, μιας και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την αγάπη για την μοτοσικλέτα, τη φύση, τη φιλία και να ανταλλάξουμε μαζί, απόψεις και εμπειρίες.
Είμαστε εδώ….αγκαλιάζοντας, όλοι μαζί την κάθε άποψη, διαφορετική ή μη, και τα πρόσωπα που με τη φαντασία, τις γνώσεις, την επιμονή και την αγάπη τους, την εκφράζουν..……
Επιζητούμε την ανταλλαγή απόψεων αλλά όχι την προσβλητική συμπεριφορά και σχόλια μεταξύ των μελών. Ας θυμόμαστε όλοι ότι το δικαίωμα στην Δημοκρατία και την Ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του διπλανού του….και καθηδηγούμαστε όλοι από το καταστατικό του σωματείου και τον εσωτερικό κανονισμό.
Αυτός είναι ο σκοπός μας…..και μέχρι τώρα τον έχουμε πετύχει…..όλοι μαζί….όλα τα Δ.Σ και όλα τα μέλη…και συνεχίζουμε για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα….εξάλλου η πολύχρονη πορεία του VCH το έχει δείξει.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ VARADEROCLUBHELLAS….. ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ….ΛΕΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑ VARADERO…..ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εδώ και πολλα χρόνια συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε όπως καλά ξέρουμε και το κάνουμε.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους που έχουν στην κατωχή τους και οδηγούν Varadero να έρθουν κοντά μας και να εργαστούν μαζί μας για τη δικαίωση του σκοπού της δημιουργίας και ύπαρξης του Varadero Club Hellas, όπως ακριβώς διατυπώθηκε από τους ιδρυτές του, τον Παναγιώτη Τζίτζο και Νίκο Σπανό…..να μοιραστούν μαζί μας τη ζωή του μοτοσυκλετιστή…πού τόσο αγαπάμε όλοι μας.